Καθίσματα

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TITLE BACKGROUNG

Καθίσματα Εργασιακά

Στη Status Office Furniture προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα από εργασιακά καθίσματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εργονομία, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τα  καθισμάτα εργασίας της Status Office Furniture διαθέτουν σύγχρονους μηχανισμούς για τη σωστή και ακριβή ρύθμιση του ύψους της έδρας και στήριξης της πλάτης, ώστε να υποστηρίζεται σωστά η πλάτη μας και να διανέμεται ισοδύναμα το βάρος του σώματος μας.

Επίσης ο εργαζόμενος μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τα στηρίγματα του βραχίονα, προσαρμόζοντας έτσι τα υπαλληλικά καθίσματα σε κάθε ύψος γραφείου, πάγκου ή έδρανου στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν.

Τα εργασιακά καθίσματα της Status Office Furniture διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να βρείτε εκείνα που ταιριάζουν στις δικές σας απαιτήσεις.

Επίσης διαθέτουμε βοηθητικές καρέκλες γραφείου και καρέκλες συνεργασίας, τροχήλατες ή σταθερές για να χρησιμοποιούνται σε όποια θέση εργασίας ή σταθμό εργασίας τίθεται ανάγκη συνεργασίας πολλών υπαλλήλων.