Θάλαμοι Συσκέψεων και Επικοινωνίας

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TITLE BACKGROUNG

Θάλαμοι Συσκέψεων και Επικοινωνίας

Η ακουστική σε ένα γραφείο είναι μια από τις πιο σημαντικές πτυχές: πόσο συχνά, όταν εργάζεστε σε ανοιχτό χώρο ή σε γραφείο με πολλούς ανθρώπους, πηγαίνετε σπίτι με πονοκέφαλο ή με την εντύπωση ότι δεν έχετε κάνει τίποτα; Ο λόγος συνδέεται συχνά με την κακή ακουστική, δηλαδή τον θόρυβο διαφόρων φωνών, ήχων και θορύβων γραφείου όπως τηλέφωνα, πλήκτρα υπολογιστή και άλλα εντός ενός ανοιχτού κοινόχρηστου χώρου χωρίς αυτή η αντήχηση να απορροφάται και να μειώνεται με οποιονδήποτε τρόπο.

Οι θάλαμοι συσκέψεων συνεισφέρουν στο να παρέχουν ησυχία και ιδιωτικότητα στις συσκέψεις ομάδων καθώς βελτιώνουν την ακουστική των χώρων και μειώνουν την ώχληση στους εργαζόμενους αυξάνοντας ταυτόχρονα την παραγωγικότητά τους. Επιπλέον, οι θάλαμοι συσκέψεων δεν είναι απλά ένα απομονωμένο καθαρά τεχνικό δωμάτιο, αλλά επίσης παρέχουν μια λειτουργία επίπλωσης και σχεδίασης, εμπλουτίζοντας και δίνοντας χαρακτήρα στους χώρους των γραφείων.

Όσον αφορά το επίπεδο της ηχοαπορρόφησης, σύμφωνα με εργαστηριακές δοκιμές υπάρχουν οι αντίστοιχες πιστοποιήσεις που καθορίζουν τη κατηγορία απορρόφησης ήχου.