//Που θα βρείτε καλά έπιπλα γραφείου για το σπίτι;
ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Που θα βρείτε καλά έπιπλα γραφείου για το σπίτι;

Εύρεση επίπλων γραφείου για το σπίτι

Η Status Office Furniture συνδυάζοντας το επαγγελματικό έπιπλο υψηλής ποιότητας με το μοντέρνο στυλ, την εργονομία και τις πιο λιτές και απέριττές γραμμές αποτελεί την κορυφαία επιλογή στον χώρο των επίπλων γραφείου σπιτιού. Με την βοήθεια μας θα αποχτίστε ένα μοντέρνο και οικονομικό γραφείο στο σπίτι σας που θα σας ικανοποιεί σε κάθε χρήση του.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΠΙΠΛΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Δείτε όλα τα προϊόντα μας οργανωμένα σε κατηγορίες

Kριτήρια επιλογής των κατάλληλων επίπλων γραφείου για το σπίτι

Η αγορά επίπλων γραφείου για το γραφέιο στο σπίτι (home office furniture) αλλά και ειδών οικιακής εργασίας είναι μια ανερχόμενη δραστηριότητα με αυξανόμενη ζήτηση.

Η εργασία στο σπίτι είναι και η τάση σε πολλούς τομείς σήμερα. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν αυτό το μοντέλο εργασίας για να έχουν ευέλικτα εργασιακά ωράρια και οι εργαζόμενοι από το σπίτι γονείς να έχουν περισσότερο χρόνο με τα παιδιά τους.

Ένα πολύ εντυπωσιακό γραφείο εργασίας για το σπίτι ή το εξοχικό σας.

Αλλά όταν συναντάμε πελάτες, δεν μπορούμε να τους συναντήσουμε στο σαλόνι του σπιτιού μας και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό και απαραίτητο το να διαθέτουμε ένα γραφείο στο σπίτι μας.

Τα οικιακά γραφεία είναι συνήθως μικρά αφού ο περισσότερος χώρος διατίθεται αποκλειστικά για το σπίτι το ίδιο. Το να είναι όμως ένα γραφείο σπιτιού μικρό δεν σημαίνει ότι θα είναι και μονότονο.

Ένα γραφείο με βιβλιοθήκη για το σπίτι (1/2)

Συνεχίζει να πρέπει να δίνει μια καλή εντύπωση σε όποιο πελάτη μας επισκέπτεται. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να έχουμε τουλάχιστον αξιόλογα κομμάτια επίπλων γραφείου στο οικιακό μας γραφείο. Δημιουργώντας ένα καλό παρουσιαστικό δεν σημαίνει ότι τα έπιπλα του γραφείου μας πρέπει να είναι και ανάλογα ακριβά.

Ένα γραφείο με βιβλιοθήκη για το σπίτι (1/2)

Για τον κόσμο που εργάζεται στο σπίτι του, ο προϋπολογισμός είναι αυστηρότερος από ότι στις μεγάλα γραφεία επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό η τιμή των επίπλων γραφείου για το σπίτι θα έχει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο για την αγορά επίπλων γραφείου σπιτιού.

Τα έπιπλα του γραφείου της οικίας μας είναι ότι θα πρέπει να είναι συμπαγή, περιεκτικά και εργονομικά κάνοντας την μέγιστη οικονομία στον περιορισμένο χώρο που διαθέτουμε.

Όπως αναφέρθηκε άλλωστε και πρωτύτερα, ο χώρος που θα φιλοξενήσει το γραφείο μας στο σπίτι μας είναι συνήθως μικρός οπότε και η αγορά ενός οικονομικού σε χώρο επίπλου (space-saving) είναι καλύτερη από ενός πλήρους μεγέθους επίπλου (full-sized).

Επίσης, τα έπιπλα μέσα σε ένα γραφείο στο σπίτι πρέπει να αντανακλούν και να προβάλουν την εικόνα του έργου και τις εργασίας μας.

Αφού κάποιος ή κάποια έχει επιλέξει την εργασία στο σπίτι, τα σοβαρά στην εμφάνιση έπιπλα πρέπει να απορριφθούν υπέρ των επίπλων με σπιτική εμφάνιση που συνορεύει με την επαγγελματική (σπιτικά έπιπλα γραφείου).

Οι απαιτήσεις ενός σπιτικού γραφείου όσον αφορά τα έπιπλα δεν είναι τόσο μεγάλη όσο των μεγαλύτερων γραφείων, αλλά συνήθως έχουν την ίδια ομάδα από κριτήρια επιλογής όπως η τιμή, η εμφάνιση, η λειτουργικότητα, το στυλ και γενικότερα την εικόνα του γραφείου που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε.

Συμβουλές τοποθέτησης επίπλων γραφείου για το σπίτι

Οπουδήποτε κι αν επιλέξουμε να βάλουμε το γραφείο στο σπίτι, θα πρέπει να μελετήσουμε που θα τοποθετηθεί ώστε να μην επηρεάζεται η λειτουργικότητά του αλλά και λειτουργικότητα των άλλων χώρων με τους οποίους είτε εμπεριέχεται είτε συνορεύει.

Καλό είναι να μην το τοποθετούμε το γραφείο μας στον χώρο του υπνοδωματίου.

Οι εργασίες που γίνονται στον χώρο του γραφείου και ιδιαιτέρως οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαταράσσουν την ενέργεια του χώρου όπου θέλουμε να ξεκουραστούμε και να ηρεμήσουμε. Μία ιδιαίτερη γωνία του καθιστικού ή ένας ευρύχωρος προθάλαμος, είναι οι καταλληλότεροι χώροι, όταν δεν υπάρχει ιδιαίτερο δωμάτιο για το σκοπό αυτό.

Αν το γραφείο στο σπίτι είναι ο χώρος της κύριας και καθημερινής μας εργασίας, τότε καλό θα ήταν να διαθέσουμε ένα ξεχωριστό δωμάτιο που θα μπορεί να απομονώνεται από το υπόλοιπο σπίτι, και να παρέχει τον χώρο που χρειάζεται για τον εξοπλισμό και το υλικό της δουλειάς μας.

Ο προσανατολισμός του γραφείου έτσι ώστε να καθόμαστε με την πλάτη στον τοίχο, βοηθάει να έχουμε την αίσθηση ελέγχου του χώρου και να αισθανόμαστε ασφαλείς. Η ύπαρξη παραθύρου, παραπλεύρως του γραφείου είναι εξαιρετική, γιατί παρέχει φυσικό φωτισμό και μας δίνει τη δυνατότητα να ξεκουράζουμε το βλέμμα στον εξωτερικό χώρο, ειδικά αν δουλεύουμε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Ένα γωνιακό γραφείο που σας ελευθερώνει πολύ από τον πολύτιμο χώρο σας.

Τα γωνιακά γραφεία (ορθογώνια ή καμπύλα), μπορούν να φανούν ιδιαίτερα εξυπηρετικά και ως προς την παροχή χώρου για διαφορετικές εργασίες, αλλά και για να μην εκτίθενται τα καλώδια σε κοινή θέα. Σ’ ένα γραφείο με σχήμα Γ, όλες οι συσκευές με καλώδια μπορούν να τοποθετηθούν στην πλευρά που ακουμπά στον τοίχο, ενώ μπορούμε να τα στερεώσουμε στο κάτω μέρος της επιφάνειας του γραφείου.

Οι έξυπνοι αποθηκευτικοί χώροι, καθώς και ο έξυπνος σχεδιασμός της σύνθεσης γραφείου – βιβλιοθήκης, μπορεί να εξυπηρετήσει στο άνετο κάθισμα και στην τοποθέτηση των περιφερειακών συσκευών (εκτυπωτές, fax) σε κάποια απόσταση από το σώμα μας. Δεν είναι ούτε ευχάριστο, ούτε υγιεινό να δουλεύουμε κυκλωμένοι από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Σ’ αυτό το σημείο μπορεί να βοηθήσει εξαιρετικά η ύπαρξη φυτών στο χώρο, που καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και εξισορροπούν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Μία μελετημένη σύνθεση των επίπλων μπορεί ακόμα να μας βοηθήσει στο διαχωρισμό του γραφείου από τον υπόλοιπο χώρο μέσα στον οποίο εντάσσεται, όπως π.χ. μία χαμηλή, διάτρητη βιβλιοθήκη, συνέχεια του γραφείου, μπορεί να αποτελέσει σύνδεσμο και διαχωριστικό ανάμεσα στο επίπεδο του καθιστικού και το επίπεδο του γραφείου.

Τέλος, οι διαφοροποιήσεις χρωμάτων, υλικών ή ακόμα και υψομετρικού επιπέδου (αν το επιτρέπει ο χώρος) είναι μερικές από τις δυνατότητες που έχουμε για να εντάξουμε έξυπνα, έναν χώρο μέσα σε έναν άλλο.

ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές, προσφορές και πληροφορίες