//Τα εντυπωσιακά γραφεία της Google στην Ελλάδα

Τα εντυπωσιακά γραφεία της Google στην Ελλάδα

Δικόσμιση RETRO
Διακοσμιτική αφίσα retro

Τα γραφεία της Google στην Ελλάδα, οι εγκαταστάσεις της και οι συνθήκες εργασίας που παρέχει η εταιρεία στους εργαζομένους της σίγουρα θα σας κάνουν να θέλετε να εργαστείτε στην Google! Είναι τόσο μοντέρνα με μια διαφορετική αντίληψη για την εργασία – θα μπορέσετε να το αντέξετε;

Τα γραφεία της επιχείρησης σε όλον τον κόσμο θεωρούνται από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα. Κι αν αναρωτιέστε πως είναι το περιβάλλον στο οποίο εργάζονται οι «τυχεροί» υπάλληλοι της εταιρείας στην Ελλάδα, δεν έχετε παρά να δείτε τις φωτογραφίες!

Ο πίνακας των «μαθητών»

Μαυροπίνακας και παλιά φωτστικά.
Μαυροπίνακας, πάγκος και σκαμπό

Σε ένα χώρο που θυμίζει σχολείο η χρήση του κλασικού μαυροπίνακα (black board) με κιμωλία μας επιστρέφει στα σχολικά μας χρόνια. Μακάρι να είχαμε τέτοιες αίθουσας διδασκαλίας για τα παιδιά μας.

Τα θρανία των «μαθητών»

Σκαμπό και θρανία για μια γρήγορη συζήτηση
Πρωτότυπη Διακόσμιση
Χώρος για απομόνωση
Ευρύχωρα γραφεία

Φυσικά σχολείο χωρίς θρανία δεν γίνεται. Τι θρανία όμως; Ένα μονοκόμματο τραπέζι που όλοι μαζί δουλεύουν ομαδικά καθισμένοι σε σκαμπό. Φυσικά, αυτός ο χώρος προσφέρεται για σύντομες συναντήσεις (meetings) όπου η ομάδα συντονίζεται και συνεχίζει.

Προς αυτή την χρήση έχει τοποθετηθεί και ένας λευκός πίνακας (white board) με πολύχρωμους μαρκαδόρους. Γρήγορες περιγραφές, σχεδιαγράμματα, σημειώσεις και προτάσεις. Φωτογραφίζουμε και τον πίνακα, τον σβήνουμε και συνεχίζουμε…

Χώροι χαλάρωσης και διασκέδασης (play room)

Ποδοσφαιράκι
Τραπέζι πινγκ πονγκ (ping-pong)

Τι θα κάνουμε για να χαλαρώσουμε λίγο; Να διασκεδάσουμε, να διώξουμε το άγχος, να αλλάξουμε παραστάσεις; Να παίξουμε ποδοσφαιράκι (mini football) ή λίγο πινγκ-πονγκ (ping pong) μήπως; Καλά θα ήταν να μπορούσαμε να έχουμε ένα τέτοιο διάλειμμα στην εργασία μας. Και όμως στην Google μπορούν!

Κουζίνα με τηλεόραση και κεντρικός διάδρομος

Επίπλωση κουζίνας του γραφείου
Φωτεινός διάδρομος

Φούρνος μικροκυμάτων, μεγάλο ψυγείο, μεγάλη τραπεζαρία, άνεση και τηλεόραση να χαζέψουμε λιγάκι. Να μπορούμε να φτιάξουμε τον καφέ μας κάπου με άνεση. Να κάτσουμε να απολαύσουμε το φαγητό μας παρέα με τους συναδέλφους μας βλέποντας τηλεόραση!

Ένας κεντρικός διάδρομος με όμορφα φωτιστικά συνδέει τους διάφορους χώρους για άμεση, γρήγορη και εύκολη πρόσβαση.

Περίπτερα για τα τετ α τετ

Θέλετε μια γρήγορη συνάντηση για δύο μόνο εργαζόμενους κατ ιδίαν σε ένα απομονωμένο χώρο; Πρέπει να συζητήστε κάτι με ένα συνάδελφο και δεν αξίζει να πάτε σε αίθουσα συσκέψεως αλλά απαιτείται prive χώ με ησυχία για να συζητήστε κάτι πολύ σημαντικό; Το περίπτερο είναι η λύση!

Αίθουσα Συσκέψεων (Meeting Rooms)

Μεγάλη κεντρική τράπεζα συσκέψεων, πολλές καρέκλες, άνεση σε ένα μεγάλο χώρο με έντονα poster από παλιές ταινίες. Μάλλον με αίθουσα συσκέψεων για παραγωγούς ταινιών μοιάζει. Και όμως το διαφορετικό ξεκουράζει και ξεχωρίζει. Ένα τραπέζι συσκέψεων, πολλές καρέκλες, πολύς χώρος και αφήστε την συνεδρίαση να ξεκινήσει!

Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων γραφείου από την Status Office Furniture

Η Status Office Furniture συνεργάζεται με αρχιτέκτονες, σχεδιαστές χώρων γραφείου και διακοσμητές γραφείων και μπορεί να σας βοηθήσει στην σωστή μελέτη των χώρων των γραφείων σας καθώς και στον εξοπλισμό και την επίπλωση τους.

Μαζί μπορούμε να σχεδιάσουμε σε αυτό το στυλ: μοντέρνο, νεανικό, τολμηρό και διαφορετικό. Αφήστε μας να σας οδηγήσουμε στις νέες αντιλήψεις για τους χώρους εργασίας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Status Office Furniture δεν είχε συμμετάσχει στο έργο της μελέτης, σχεδίασης και κατασκευής των γραφείων της Google στην Ελλάδα αλλά διαθέτει όλα τα απαραίτητα για να μπορεί να διεκπεραιώσει τέτοιου είδους έργα (special projects).