//Έκθεση επίπλων γραφείου σε Χαλάνδρι και Πειραιά

Έκθεση επίπλων γραφείου σε Χαλάνδρι και Πειραιά

Με ένα κατάστημα επίπλων γραφείου στο Χαλάνδρι (Λεωφόρος Κηφισίας 324, Χαλάνδρι, 152 34) για να καλύπτουμε τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και ένα κατάστημα επίπλων γραφείου στον Πειραιά (Τζαβέλλα 72, Πειραιάς, 185 33) για να καλύπτουμε τα Νότια Προάστια Αθηνών αποστέλλουμε καθημερινά τα προϊόντα μας στους πελάτες μας με τον δικό μας ιδιωτικό στόλο οχημάτων.

Τα καταστήματα μας διαθέτουν μεγάλη έκθεση επίπλων γραφείου στην οποία μπορείτε να δείτε από κοντά και να δοκιμάστε τα προϊόντα μας.

Status Office Furniture Team

Όμως δεν σταματάμε ούτε στην Αθήνα, ούτε στην Αττική: αποστέλλουμε τα έπιπλα γραφείου μας στην επαρχία και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, ξεπερνώντας έτσι εντελώς τα όρια κάλυψης του δικτύου καταστημάτων μας.

Τα προϊόντα STATUS OFFICE FURNITURE διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους και είναι κατάλληλα για πολύωρη επαγγελματική χρήση.

Έχουν τριετή εγγύηση και διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.