//Που θα βρείτε ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου;
Οικονομικά Έπιπλα Γραφείου

Που θα βρείτε ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου;

Η εύρεση ποιοτικών και οικονομικών επίπλων γραφείου είναι σημαντική για μια επιτυχημένη επένδυση κεφαλαίου στο χώρο εργασία σας και στην επιχείρηση σας. Αλλά που θα βρείτε καλά και φθηνά έπιπλα γραφείου; Που και πως πρέπει να ψάξετε για έπιπλα γραφείου; Παρακάτω σας παραθέτουμε συμβουλές για την εύρεση των κατάλληλων επίπλων γραφείου για την επιχείρηση σας.

Επιλέξτε τους σωστούς προμηθευτές

Ξεχωρίστε τους προμηθευτές επίπλων γραφείου που σας ενδιαφέρουν. Επιλέξτε τουλάχιστον 3 διαφορετικούς – ιδανικά 5. Προτιμήστε εξειδικευμένους προμηθευτές επίπλων γραφείου. Υπάρχουν ελληνικές εταιρίες που κατασκευάζουν πολλά από τα προϊόντα που διαθέτουν. Προτιμήστε κατασκευαστές επίπλων γραφείου για να έχετε δυνατότητα επισκευής και συντήρησης του εξοπλισμού που θα αγοράσετε. Μην εστιαστείτε μόνο στο όνομα του προμηθευτή (brand) αλλά διερευνήστε και την φήμη του από συστάσεις, σχόλια πελατών και προσωπική επίσκεψη σε σημεία διάθεσης του προμηθευτή. Η Status Office ικανοποιεί όλα τα παραπάνω κριτήρια και προϋποθέσεις ώστε να είναι μέσα στις υποψήφιες επιχειρήσεις.

Ξεκινήστε με διαδικτυακή αναζήτηση

Για την εξοικονόμηση χρόνου αναζητήστε προμηθευτές επίπλων γραφείου στο διαδίκτυο. Αναζητήστε με στο Google με φράσεις όπως:

Αναζητήστε επίσης στο Google κατά περιοχή:

Αναζητήστε επίσης στο Google κατά κατηγορία:

Δες τε εικόνες και τιμές των επίπλων που σας ενδιαφέρουν. Προχωρήστε σε μια πρώτη πρόχειρη σύγκριση προϊόντων. Προετοιμαστείτε για να δείτε από κοντά τα έπιπλα που σας ενδιαφέρουν και σχεδιάστε την επίσκεψη σας σε προμηθευτές που σας ενδιαφέρουν.

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Oικονομικά έπιπλα γραφείου 01

Δοκιμάστε πριν αγοράστε

Προτείνουμε να μην περιοριστείτε στην διαδικτυακή αναζήτηση και αγορά επίπλων. Για μια τόσο σημαντική επένδυση είναι σημαντική η φυσική επίσκεψη σε κατάστημα του εκάστοτε προμηθευτή. Δες τε από κοντά τις λεπτομέρειες που δεν φαίνονται στις καλοστημένες φωτογραφίες των ηλεκτρονικών καταστημάτων. Δοκιμάστε τα προϊόντα, καθίστε σε καθίσματα, καρέκλες και δοκιμάστε γραφεία, δείτε τα πραγματικά χρώματα, το φινίρισμα, την λεπτομέρεια. Στις φωτογραφίες πάντα όλα είναι ωραιοποιημένα. Συζητήστε τις τιμές από κοντά, ζητήστε προσφορές αυτοπροσώπως, μελετήστε τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

Πετύχετε χαμηλές τιμές

Ζητήσετε προσφορές και συγκρίνεται τον δείκτη τιμής / απόδοσης μεταξύ των διαφορετικών προμηθευτών. Εξετάστε το κόστος τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα. Η υψηλή ποιότητα σημαίνει μικρότερο κόστος σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η χαμηλή τιμή δεν σημαίνει απαραίτητα οικονομία. Τα πολύ φθηνά έπιπλα συνήθως δεν είναι και καλά. Πετύχετε καλή ποιότητα και οικονομική τιμή αναζητώντας προσφορές επίπλων γραφείου, πακέτα επίπλωσης γραφείου, εκπτώσεις συγκεκριμένης χρονικής περιόδου, προσφορές σε έπιπλα γραφείου στοκ (stock, ξεστοκάρισμα).

Προσοχή στην εγγύηση ποιότητας

Η εγγύηση καλής λειτουργίας κάθε προϊόντος για κάποια χρόνια είναι ένας τρόπος διασφάλισης της ποιότητας. Επίσης η εγγύηση διασφαλίζει την επένδυση σας, αφού σας απαλλάσσει από απρόβλεπτα κόστη για την χρονική περίοδο που ισχύει.

Απαραίτητη η δυνατότητα επισκευής και τα ανταλλακτικά

Μετά το πέρας της εγγύηση καλής λειτουργίας είναι σημαντικό να διατίθεται τόσο δυνατότητα επισκευής (service) όσο και ανταλλακτικά (spare parts). Έτσι διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο η διάρκεια της επένδυσης σας αφού θα μπορέστε να επιλύσετε τυχόν μικρά προβλήματα και να αποφύγετε ανεπιθύμητα κόστη αντικατάστασης.