ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Παρακαλούμε επιλέξτε το ΠΡΟΪΟΝ που σας ενδιαφέρει:

Το κάθισμα γραφείου (καρέκλα γραφείου) είναι το πιο σημαντικό εργαλείο για την εργασία μας. Ένα σωστό διευθυντικό κάθισμα παρέχει σωστή υποστήριξη του σώματος, ώστε η πολύωρη καθιστική εργασία να είναι άνετη και ξεκούραστη.

Η Status Office Furniture επιλέγει διευθυντικά καθίσματα ιταλικής σχεδίασης και κατασκευής, δίνοντας βάση σε μοντέλα που προσαρμόζονται στα ανθρωπομετρικά δεδομένα και τις ανάγκες του χρήστη.

Τα διευθυντικά καθίσματα της συλλογής μας είναι σχεδιασμένα με βάση τα πιο σύγχρονα εργονομικά κριτήρια που απαιτούν η καθιστή στάση εργασίας να μην είναι σταθερή.

Διαθέτουν σύγχρονους μηχανισμούς ρύθμισης ύψους και κλίσης προς τα εμπρός και προς τα πίσω, ώστε να παρέχουν δυνατότητα για τη στάση ανάπαυσης και τη χαλάρωση και ξεκούραση των μυών.

Η έδρα των καθισμάτων στηρίζει τα φυσιολογικά κυρτώματα της σπονδυλικής στήλης, ώστε να επιτυγχάνεται η μικρότερη δυνατή καταπόνηση.

Η Status Office Furniture διαθέτει μια πλούσια συλλογή από διευθυντικά καθίσματα υψηλής ποιότητας σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και υλικών κατασκευής.