ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ

Παρακαλούμε επιλέξτε το ΠΡΟΪΟΝ που σας ενδιαφέρει:

Το εργασιακό περιβάλλον είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την καθημερινή εργασία και την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Η Status Office Furniture διαθέτη μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα εργασιακά γραφεία, υπαλληλικά γραφεία, σταθμούς εργασίας, γραφεία υπολογιστών και τραπέζια.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στη σωστή επιλογή επίπλων γραφείου με βάση το αντικείμενο της εταιρείας σας, ώστε να κάνετε πιο οικείο το περιβάλλον για τους εργαζόμενους και εύκολο στην καθημερινή εργασία.

Τα εργασιακά γραφεία της Status Office Furniture διαθέτουν καινοτόμες σχεδιαστικές γραμμές, εργονομικές λύσεις και μελετημένους αποθηκευτικούς χώρους για τη σωστή αρχειοθέτηση φακέλων και άλλων αντικειμένων που μπορεί να περιλαμβάνει ένας χώρος εργασίας.

Σύγχρονες έρευνες αναδεικνύουν συνεχώς την όλο και μεγαλύτερη σημασία της δημιουργίας ενός σωστού και λειτουργικού εργασιακού περιβάλλοντος για την ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων.

Μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού επενδύουν σε καινοτόμους αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς επενδύοντας σε έπιπλα γραφείου που εμπνέουν τους εργαζόμενους και δημιουργούν θετικό και δυναμικό κλίμα. Ζητήστε τη συμβουλή των ειδικών της Ομάδας Σχεδιασμού της Status Office Furniture για να επιλέξετε τα ιδανικά για τον επαγγελματικό σας χώρο εργασιακά γραφεία και γενικότερα όλα τα έπιπλα γραφείου που σας ταιριάζουν.

Όλα τα εργασιακά γραφεία της Status Office Furniture συνδυάζονται με εργασιακά καθίσματα, καθίσματα αναμονής, καρέκλες γραφείου, καρέκλες συνεργασίας, καρέκλες επισκέπτη, συρταριέρες, ερμάρια, ράφια και έπιπλα υποδοχής για να δημιουργείστε ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον για σας και τους υπαλλήλους των γραφείων σας.