ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

image ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ STATUS

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Η αίθουσα συσκέψεων (meeting room) έπαιζε ανέκαθεν καθοριστικό και σημαντικό ρόλο σε κάθε εταιρεία. Εδώ υποδεχόμαστε πελάτες και προμηθευτές και γίνονται επιχειρηματικές συναντήσεις πολλές φορές με μεγάλη σημασία για την πορεία της επιχείρισης.

Η αίθουσα συνεδριάσεων θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με τράπεζα συμβουλίου (τράπεζα συσκέψεων) στο σωστό μέγεθος, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συγκεντρωθούν και να εκφράσουν τις ιδέες τους.

Στη Status Office θα βρείτε τράπεζα συνεδριάσεων τετράγωνες, ορθογώνιες και οβάλ τράπεζες συμβουλίου, εκλεπτυσμένου ιταλικού design, σε διάφορα μεγέθη και σε μεγάλη ποικιλία υλικών.

Τα υλικά που κυριαρχούν στα τραπέζια συμβουλίων μας είναι το ξύλο, το γυαλί ή το κρύσταλο, το μέταλλο με διάφορες βαφές (ματ, γυαλιστερό, inox) καθώς και άλλα υλικά ανάλογα με τον σχεδιασμό και την κατασκευή της.

Όπως όλα τα έπιπλα γραφείου της Status Office Furniture:

  • Φέρουν τριετή εγγύηση
  • Διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους
  • Διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
  • Έχουν ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης (ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου), διατίθενται σε χονδρική πώληση ή λιανική πώληση και σε χαμηλές τιμές και προσφορές.