ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ

Παρακαλούμε επιλέξτε το ΠΡΟΪΟΝ που σας ενδιαφέρει:

διευθυντικά γραφεία της Status Office Furniture αποτελούν μια πλούσια συλλογή επαγγελματικών γραφείων με στόχο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής.

Τα γραφεία αυτά, κατάλληλα για διευθυντές και στελέχη επιχειρήσεων, είναι έπιπλα επαγγελματικών προδιαγραφών που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και καλύπτουν κάθε προσωπικό γούστο.

Με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων της Ιταλίας, τα διευθυντικά γραφεία της Status Office Furniture αποτελούν τη διαφορετική πρόταση στα έπιπλα γραφείου. Διακρίνονται για τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές τους και τα άριστης ποιότητας υλικά τους.

Τα διευθυντικά γραφεία της Status Office Furniture διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίωνδιαστάσεων και χρωμάτων και συνοδεύονται από συμπληρωματικά έπιπλα γραφείου του ίδιου design όπως συρταριέρες, ερμάρια, διευθυντικά καθίσματα, καρέκλες συνεργασίας, βιβλιοθήκες, ράφια, καρέκλες επισκέπτη, αρχειοθήκες, διάφορους αποθηκευτικούς χώρους, βοηθητικές καρέκλες και άλλα πολλά μικροέπιπλα γραφείου.

Όλα τα διευθυντικά γραφεία της Status Office Furniture μπορούν να συνδυαστούν με μια σειρά από αξεσουάρ γραφείου, όπως συρταριέρες, ερμάρια και μετώπες που θα ολοκληρώσουν το στυλ και το ύφος του εργασιακού σας χώρου.

Τα διευθυντικά γραφεία είναι εξοπλισμένα με συστήματα διέλευσης καλωδίων για τη διασφάλιση του αισθητικού αποτελέσματος. Μικρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες τεχνολογικής πολυτέλειας δίνουν τις προδιαγραφές για την ομαλή ενσωμάτωση του τεχνικού εξοπλισμού, ώστε το εργασιακό σας περιβάλλον να είναι πάντα τακτικό και πρακτικό.

Οι συλλογές επίπλων γραφείου της Status Office Furniture περιλαμβάνουν διευθυντικά γραφεία με σκελετούς από εντυπωσιακό αλουμίνιο που πλαισιώνουν γυάλινες ή ξύλινες επιφάνειες αποπνέοντας μοντέρνο σχεδιασμό και δημιουργώντας έναν στιβαρό εργασιακό χώρο.