ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ BLACK

Το μέλλον στα καθίσματα γραφείου είναι το διευθυντικό κάθισμα BLACK. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο με γνώμονα την απόλυτη άνεση του ανθρώπου, αποτελεί το απόλυτα εργονομικό κάθισμα γραφείου που συνδυάζει την τέχνη και την επιστήμη.

Διαθέτει ζώνες flex που εξασφαλίζουν τη συνεχή υποστήριξη της πλάτης και της οσφυϊκής μοίρας, ρυθμιζόμενους βραχίονες, ρυθμιζόμενο προσκέφαλο (σε ύψος) για την πλήρη υποστήριξη του αυχένα και ταπετσαρία πλέγματος που επιτρέπει στο σώμα μας να αναπνέει.

Το κάθισμα γραφείου BLACK διατίθεται τόσο κυλιόμενο (με ρόδες) όσο και με σταθερή βάση για υποστηρικτικό ή βοηθητικό κάθισμα για τους επισκέπτες μας. Εντυπωσιακή είναι επίσης η σχέση τιμής / απόδοσης καθώς και η προσφορά που μπορούμε να σας κάνουμε για περισσότερα του ενός κομμάτια.

Το κάθισμα γραφείου BLACK σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνους που είναι σε μια καρέκλα γραφείου για περισσότερες από 8 ώρες την ημέρα και απαιτούν η εντατική χρήση να μην τους στερεί την άνεση. Με λίγα λόγια, το κάθισμα αυτό υπόσχεται ακριβώς ότι και το όνομα του: Μια απόλυτη και απολαυστική καθιστική εμπειρία!

Όπως όλα τα έπιπλα γραφείου της Status Office Furniture:

  • Φέρουν τριετή εγγύηση
  • Διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους
  • Διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
  • Έχουν ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης (ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου), διατίθενται σε χονδρική πώληση ή λιανική πώληση και σε χαμηλές τιμές και προσφορές.