ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ BRISTOL

Το διευθυντικό κάθισμα BRISTOL διαθέτει δυναμικές γραμμές και καμπύλες που ακολουθούν πιστά τις επιταγές του σύγχρονου design.

Ένα κάθισμα που ο κορυφαίος σχεδιασμός του δεν επικεντρώνεται μόνο στην υψηλή αισθητική αλλά εξυπηρετεί απόλυτα τις ανάγκες της εργονομίας, της λειτουργικότητας και της ανατομίας.

Είναι κατασκευασμένο με υψηλής ποιότητας υλικά ώστε να αντεπεξέλθει στον τρόπο που δουλεύουμε σήμερα. Το εκλεπτυσμένο του φινίρισμα, η ταπετσαρία πλέγματος, τα ρυθμιζόμενα μπράτσα, το ενσωματωμένο προσκέφαλο και ο βαρέως τύπου σκελετός του υπάρχουν σαν μια ενιαία οντότητα που σκοπό έχει να εξυπηρετήσει απόλυτα κάθε σας ανάγκη.

Ένα κατ’ ουσίαν κλασικά σχεδιασμένο κάθισμα, που ερμηνεύει την ιστορία μας σε μια σύγχρονη εξέλιξη και σε μοντέρνα γραμμή. Για τους λάτρεις του μοντέρνου σχεδιασμού, που αναζητούν να συνδυάσουν το μέλλον με το παρόν, το κάθισμα BRISTOL είναι σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίζει τις αλληλεπιδράσεις μας με τις σημερινές τεχνολογίες.

Όπως όλα τα έπιπλα γραφείου της Status Office Furniture:

  • Φέρουν τριετή εγγύηση
  • Διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους
  • Διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
  • Έχουν ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης (ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου), διατίθενται σε χονδρική πώληση ή λιανική πώληση και σε χαμηλές τιμές και προσφορές.