ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ EVA

Το τροχήλατο διευθυντικό κάθισμα EVA είναι σχεδιασμένο με λιτές γραμμές και καμπύλες δίνοντας έμφαση στην εργονομία και την άνεση. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα μοντέρνο γραφείο και έχει ως στόχο να εξυπηρετήσει τις πρακτικές και εργονομικές ανάγκες σας.

Διαθέτει περιστρεφόμενη πεντακτινωτή βάση από χυτό γυαλισμένο αλουμίνιο και μηχανισμό RELAX, ενισχυμένο με σύστημα Anti-Panic, τα οποία επιτρέπουν την ανάκλιση έδρας - πλάτης, αλλά και την ομαλή και ελεγχόμενη επαναφορά  τους, παρέχοντας επίσης τη δυνατότητα σταθεροποίησης σε 5 σημεία. Τα επινικελωμένα χαλύβδινα μπράτσα αποτελούν μια ιδιαίτερα κομψή λεπτομέρεια, που κάνουν το κάθισμα να ξεχωρίζει.

Το διευθυντικό κάθισμα EVA μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις, προσφέροντας σας την δυνατότητα επιλογής ταπετσαρίας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων και χρωμάτων.

Διατίθεται και σταθερή βοηθητική καρέκλα (καρέκλα επισκέπτη) στην ίδια γραμμή (σχέδιο).

Όπως όλα τα έπιπλα γραφείου της Status Office Furniture:

  • Φέρουν τριετή εγγύηση
  • Διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους
  • Διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
  • Έχουν ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης (ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου), διατίθενται σε χονδρική πώληση ή λιανική πώληση και σε χαμηλές τιμές και προσφορές.