ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Παρακαλούμε επιλέξτε την ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ που σας ενδιαφέρει:

Η αίθουσα συσκέψεων (meeting room) έπαιζε ανέκαθεν καθοριστικό και σημαντικό ρόλο σε κάθε εταιρεία. Εδώ υποδεχόμαστε πελάτες και προμηθευτές και γίνονται επιχειρηματικές συναντήσεις (business meetings) πολλές φορές με μεγάλη σημασία για την πορεία της επιχείρησης. Επίσης γίνονται πολλές εσωτερικές συναντήσεις (internal meetings) όπου μέλη του προσωπικού συναντιόνται για να συζητήσουν και να λάβουν καθοριστικές αποφάσεις για την πορεία των έργων και των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Κάθε αίθουσα συνεδριάσεων χρειάζεται τράπεζα συμβουλίου για να γίνονται οι συναντήσεις καθώς και τα κατάλληλα καθίσματα εργασίας (καρέκλες εργασίας) για να κάθονται οι συμετάσχοντες στην συνάντηση.

Ο σχεδιασμός γραφείων συμβουλίου απαιτεί τη μελέτη χώρου (διατάσεις, τοποθέτηση, φωτισμός, διακόσμηση) και την επιλογή επίπλων και αξεσουάρ ώστε ο χώρος του να είναι πρακτικός και λειτουργικός πέρα από καλαίσθητος.

Κάθε τραπέζι συμβουλίου θα πρέπει να έχει τις κατάλληλες για την αίθουσα συσκέψεων διαστάσεις, το κατάλληλο σχήμα (σχέδιο) και να απορρέει στιλ, υψηλή αισθητική και κύρος.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τραπεζιών συμβουλίου με άψογη εμφάνιση και καταπληκτικό φινίρισμα που διατίθενται επίσης σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.