ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

image ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ

Τα μοντέρνα γραφεία της Status Office Furniture σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής.

Τα γραφεία μας ανάλογα με την χρήση τους χωρίζονται σε κατηγορίες:

  • Διευθυντικά γραφεία: Διαθέτουν υψηλότερη ποιότητα κατασκευής με υλικά άριστης ποιότητας και υψηλότερου κόστους. Οι διαστάσεις τους είναι μεγαλύτερες και τα σχέδια τους εντυπωσιακά και πληθωρικά.
  • Εργασιακά γραφεία: Διαθέτουν καλή ποιότητα κατασκευής με υλικά καλής ποιότητας αλλά χαμηλότερου κόστους. Οι διαστάσεις τους είναι μικρότερες και τα σχέδια τους απλά και λιτά (γραφεία για μικρούς χώρους). Έμφαση δίνεται στην λειτουργικότητα, την εργονομία και την εξοικονόμηση χώρου.
Ότι είδος γραφείου και αν ψάχνεται θα το βρείτε στην Status Office Furniture. Στα εργασιακά γραφεία με μικρότερες ακόμα διαστάσεις μπορούν να δημιουργηθούν και βοηθητικά γραφεία (π.χ. για μικρής διάρκειας απασχόληση), γραφεία συνεργασίας (π.χ. ως επέκταση κάποιου υφιστάμενου γραφείου για ένα συνεργάτη), ή μικροέπιπλα (π.χ. για την τοποθέτηση ενός εκτυπωτή).

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών γραφείων σε πολλά διαφορετικά σχέδια με συρτάρια) και κατασκευασμένα με διάφορα υλικά (γυάλινα γραφεία, μεταλλικά γραφεία, ξύλινα γραφεία, γραφεία με τζάμι, γραφεία μελαμίνης) και ανάλογα με τις διαστάσεις (100χ60, 120χ60, 120χ70, 120χ80, 130χ60, 140χ80, 150χ60, 160χ70, 160χ75, 160χ80, άλλες διαστάσεις κατά παραγγελία, γραφεία 2 θέσεων, γραφεία πολλών θέσεων).

Όπως όλα τα έπιπλα γραφείου της Status Office Furniture:

  • Φέρουν τριετή εγγύηση
  • Διακρίνονται για την ποιότητα, την υψηλή αισθητική και τη λειτουργικότητα τους
  • Διαθέτουν πιστοποιητικά ποιότητας ελέγχου (ΙSO 9001) και εργονομίας (CATAS), σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές
  • Έχουν ασυναγώνιστη σχέση τιμής / απόδοσης (ποιοτικά και οικονομικά έπιπλα γραφείου), διατίθενται σε χονδρική πώληση ή λιανική πώληση και σε χαμηλές τιμές και προσφορές.