ΓΡΑΦΕΙΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ

Παρακαλούμε επιλέξτε την ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ που σας ενδιαφέρει:

Τα μοντέρνα γραφεία της Status Office Furniture σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής.

Τα γραφεία μας ανάλογα με την χρήση τους χωρίζονται σε κατηγορίες:

  • Διευθυντικά γραφεία: Διαθέτουν υψηλότερη ποιότητα κατασκευής με υλικά άριστης ποιότητας και υψηλότερου κόστους. Οι διαστάσεις τους είναι μεγαλύτερες και τα σχέδια τους εντυπωσιακά και πληθωρικά.
  • Εργασιακά γραφεία: Διαθέτουν καλή ποιότητα κατασκευής με υλικά καλής ποιότητας αλλά χαμηλότερου κόστους. Οι διαστάσεις τους είναι μικρότερες και τα σχέδια τους απλά και λιτά (γραφεία για μικρούς χώρους). Έμφαση δίνεται στην λειτουργικότητα, την εργονομία και την εξοικονόμηση χώρου.
Ότι είδος γραφείου και αν ψάχνεται θα το βρείτε στην Status Office Furniture. Στα εργασιακά γραφεία με μικρότερες ακόμα διαστάσεις μπορούν να δημιουργηθούν και βοηθητικά γραφεία (π.χ. για μικρής διάρκειας απασχόληση), γραφεία συνεργασίας (π.χ. ως επέκταση κάποιου υφιστάμενου γραφείου για ένα συνεργάτη), ή μικροέπιπλα (π.χ. για την τοποθέτηση ενός εκτυπωτή).

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών γραφείων σε πολλά διαφορετικά σχέδια με συρτάρια) και κατασκευασμένα με διάφορα υλικά (γυάλινα γραφεία, μεταλλικά γραφεία, ξύλινα γραφεία, γραφεία με τζάμι, γραφεία μελαμίνης) και ανάλογα με τις διαστάσεις (100x60, 120x60, 120x70, 120x80, 130x60, 140x80, 150x60, 160x70, 160x75, 160x80, άλλες διαστάσεις κατά παραγγελία, γραφεία 2 θέσεων, γραφεία πολλών θέσεων).