ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Στη Status Office Furniture προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα εργασιακά καθίσματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εργονομία, την ασφάλεια και την παραγωγικότητα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τα  καθισμάτων εργασίας της Status Office Furniture διαθέτουν σύγχρονους μηχανισμούς για τη σωστή και ακριβή ρύθμιση του ύψους της έδρας και του στηρίγματος της πλάτης, ώστε να υποστηρίζεται σωστά η πλάτη μας και να διανέμεται ισοδύναμα το βάρος του σώματος μας.

Επίσης ο εργαζόμενος μπορεί εύκολα να προσαρμόσει τα στηρίγματα του βραχίονα, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν από κάτω από τις επιφάνειες εργασίας όταν αυτό είναι απαραίτητο προσαρμόζοντας έτσι τα υπαλληλικά καθίσματα σε κάθε ύψος γραφείου, πάγκου ή έδρανου στο οποίο θα χρησιμοποιηθούν.

Τα εργασιακά καθίσματα της Status Office Furniture διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ώστε να βρείτε εκείνα που ταιριάζουν στις δικές σας απαιτήσεις.

Επίσης διαθέτουμε βοηθητικές καρέκλες γραφείου και καρέκλες συνεργασίας, τροχήλατες ή σταθερές για να χρησιμοποιούνται σε όποια θέση εργασίας ή σταθμό εργασίας τίθεται ανάγκη συνεργασίας πολλών υπαλλήλων.