ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Το εργασιακό περιβάλλον είναι από τους σημαντικότερους παράγοντες που επηρεάζουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Η Status Office προτείνει μια προσεκτικά επιλεγμένη συλλογή από εργασιακά γραφεία. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να καταλήξετε στη σωστή επιλογή επίπλων με βάση το αντικείμενο της εταιρείας σας, ώστε να κάνετε πιο οικείο το περιβάλλον για τους εργαζόμενους και εύκολο στην καθημερινή προσαρμογή. Τα εργασιακά γραφεία της Status διαθέτουν καινοτόμες σχεδιαστικές γραμμές, εργονομικές λύσεις και μελετημένους αποθηκευτικούς χώρους για τη σωστή αρχειοθέτηση φακέλων και άλλων αντικειμένων που μπορεί να περιλαμβάνει ένας χώρος εργασίας.

Σύγχρονες έρευνες αναδεικνύουν συνεχώς την όλο και μεγαλύτερη σημασία της δημιουργίας ενός σωστού και λειτουργικού εργασιακού περιβάλλοντος για την ενίσχυση της παραγωγικότητας των εργαζομένων. Μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού επενδύουν σε καινοτόμους αρχιετεκτονικόυς σχεδιασμούς επενδύοντας σε έπιπλα γραφείου που εμπνέουν τους εργαζόμενους και δημιουργούν θετικό και δυναμικό κλίμα. Ζητήστε τη συμβουλή των ειδικών της Ομάδας Σχεδιασμού της Status για να επιλέξετε τα ιδανικά για τον επαγγελματικό σας χώρο, εργασιακά γραφεία και συνοδευτικά αξεσουάρ γραφείου. 
Όλα τα εργασιακά γραφεία της Status Office συνδυάζονται με εργασιακά καθίσματα, καθίσματα αναμονής και έπιπλα υποδοχής για να δημιουργείται ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον.