ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ STATUS OFFICE

ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΑ

Με στόχο να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα αρμονικό εργασιακό περιβάλλον, άριστων ποιοτικών προδιαγραφών και υψηλής αισθητικής, η Status Office παρουσιάζει μια πλούσια συλλογή από διευθυντικά γραφεία και έπιπλα επαγγελματικών χώρων που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες και καλύπτουν κάθε προσωπικό γούστο. Με την υπογραφή των μεγαλύτερων οίκων της Ιταλίας, τα διευθυντικά γραφεία της Status Office αποτελούν τη διαφορετική πρόταση στα έπιπλα γραφείου. Διακρίνονται για τις ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές τους και τα άριστης ποιότητας υλικά τους. Τα διευθυντικά γραφεία της Status Office διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων και συνοδεύονται από συμπληρωματικά έπιπλα γραφείου του ίδιου design.

Όλα τα διευθυντικά γραφεία της Status Office μπορούν να συνδυαστούν με μια σειρά από αξεσουάρ γραφείου, όπως συρταριές, ερμάρια και μετώπες που θα ολοκληρώσουν το στυλ και το ύφος του εργασιακού σας χώρου.
Τα διευθυντικά γραφεία είναι εξοπλισμένα από συστήματα διέλευσης καλωδιών για τη διασφάλιση του αισθητικού αποτελέσματος. Μικρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες τεχνολογικής πολυτέλειας δίνουν τις προδιαγραφές για την ομαλή ενσωμάτωση του τεχνικού εξοπλισμού, ώστε το εργασιακό σας περιβάλλον να είναι πάντα τακτικό και πρακτικό. 

Οι συλλογές επίπλων γραφείου της Status Office περιλαμβάνουν διευθυντικά γραφεία με σκελετούς από εντυπωσιακό αλουμίνιο που πλαισιώνουν γυάλινες ή ξύλινες επιφάνειες αποπνέοντας μοντέρνο σχεδιασμό και δημιουργώντας έναν στιβαρό εργασιακό χώρο.